MENÜ

Son dakika! Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

İsmail Kartal ile son 11 maçında 10 galibiyet alan Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezonda teknik direktörlüğe dünyaca ünlü bir ismi getirmek isteyen Ali Koç, Jorge Jesus ile görüşmüştü. Kendisine yapılan teklifi düşünmek için süre isteyen Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu.

Son dakika! Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan gelecek habere kilitlendi. Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde Portekiz'de tecrübeli hoca ile buluşmuştu. Yenilen yemeğe Portekiz Cumhurbaşkanı da katılmıştı. İki taraf da şartlarını sunmuş, 67 yaşındaki hoca düşünmek için süre istemişti.

Haberin Devamı

Ali Koç'un bayram sonrası yine Portekiz'e giderek Jesus ve ekibiyle masaya oturacağı öğrenildi. Bu toplantıda tecrübeli hoca, son kararını iletecek. Kalabalık bir teknik heyetle çalışan Jesus'un yıllık maliyeti 10 milyon Euro'yu buluyor. Portekizli çalıştırıcı 3 yıllık anlaşma istiyor.

Taraftarlar harekete geçti

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar tribünlerde İsmail Kartal'a sevgi gösterisinde bulunup takımda kalmasını isterken bir grup taraftar ise dün Twitter'da "#JesusFenerbahçe'ye" hashtagi açtı. Sarı-Lacivertliler, sosyal medyada 67 yaşındaki Portekizli hoca için kampanya başlattı. Bu etiket kısa sırada Twitter'da üst sıralara yükseldi.

Sabah

YORUM YAZ