MENÜ

Son dakika! İşte Zeki Çelik'in yeni takımı

Son dakika transfer haberi...Milli oyuncumuz Zeki Çelik, dünya devine imza atmaya hazırlanıyor. Lille ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan Çelik'in transferi için harekete geçen Atletico Madrid, prensip anlaşmasına vardı.

Son dakika! İşte Zeki Çelik'in yeni takımı

Gelecek sezon Lille ile sözleşmesi bitecek olan Zeki Çelik, Fransız ekip tarafından satışa çıkarıldı. İspanya devi Atletico Madrid'in milli oyuncumuz ile ilgilendiği ve prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Haberin Devamı

SATILIĞA ÇIKARDI

Fransız basınında çıkan haberlere göre, Lille kulübü sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Zeki Çelik'ten bonservis kazanmak istediği ve satmayı planladığı belirtildi. Lille Zeki'nin boşluğunu ise Clermont ile kontratı sezon sonunda bitecek Akim Zedadka ile dolduracak.

DÜNYA DEVİNE TRANSFER OLUYOR

25 yaşındaki Zeki Çelik'in transferi için harekete geçen İspanya devi Atletico Madrid, Lille ile prensip anlaşmasına vardı. Aynı zamanda Zeki'nin ismi İngiltere Premier Lig'den birkaç ekiple de anılıyor. Öte yandan Lille'nin Zedadka transferinde rakiplerinin ise Montpellier, Sevilla ve Lazio olduğu aktarıldı. (Türkiye)

YORUM YAZ