MENÜ

SON DAKİKA | İşte Trabzonspor'un transfer listesi

Trabzonspor'un transfer listesi belli oldu. Süper Lig'de sezonu dördüncü sırada tamamlayan Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İmkanlar doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Bordo-mavililerin transfer listesi belli oldu. Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor'un transferde hangi bölgeye takviye yapacağını ve o isimleri Fanatik TV'ye aktardı.

Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İmkanlar doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Bordo-mavililerin transfer listesi belli oldu.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor'un transferde hangi bölgeye takviye yapacağını ve o isimleri Fanatik TV'ye aktardı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın her bölgeye transfer istediğini ifade eden Atalay Özçelikli, "Trabzonspor'da kaleci için ilk aday Mert Günok. Sağ bek için Peres'in bu hafta Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Sol bek için Meling ve Umut Meraş gündemde. Meling için Trabzonspor'un avantajı Nimes kulübünün küme düşmesi oldu ancak henüz pazarlıklarda orta yol bulunmuş değil. Umut Meraş için çalışmalar devam ediyor." dedi.

Abdullah Avcı'nın merkez orta sahaya mutlaka tecrübeli bir oyuncu istediğini vurgulayan Atalay Özçelikli, "Orta saha transferi konusunda Karagümrük'ten Biglia ismi ciddi olarak gündemde. Sol kanat için Gervinho'nun Türkiye'ye geleceğini söylemiştik. Sağ kanat için iki isim var; Cristian Tello ve Kenan Karaman. Abdullah Avcı'nın bizzat aradığı Kenan Karaman, EURO 2020 sonrası kararını ileteceğini söyledi." dedi.

YORUM YAZ