MENÜ

Son dakika iddiası! Galatasaray Nicolae Stanciu için 6 milyon Euro önerdi

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Rumen on numara Nicolae Stanciu ile ilgili bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Sarı Kırmızılı ekibin Çekya temsilcisi Slavia Prag’a 6 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ve görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği iddia edildi.

Son dakika iddiası! Galatasaray Nicolae Stanciu için 6 milyon Euro önerdi

Galatasaray , geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yollarını ayırdığı Faslı on numara Younes Belhanda’nın alternatifini Çekya’da buldu. Sarı kırmızılılar, Slavia Prag’da forma giyen Nicolae Stanciu’nun transferi için çalışmalara başladı, Romanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın teklifi 6 milyon Euro

Rumen gazetecesi Emanuel Roşu, Sarı Kırmızılı ekibin Slavia Prag'a 6 milyon Euro bonservis bedeli önerdiğini duyurdu. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini vurgulayan Roşu, Stanciu'nun Romanya futbolunun ve Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi nedeniyle Sarı Kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığını duyurdu.

Son dakika iddiası Galatasaray Nicolae Stanciu için 6 milyon Euro önerdi

45 maçta 16 gol, 8 asistle oynadı

Teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine temas kurulan Rumen futbolcu, 28 yaşında ve 1.69 metre boyunda. Stanciu, geçen sezon Slavia Prag formasıyla çıktığı 45 maçta 16 gol, 8 asistle oynadı. Rumen futbolcu, on numaranın yanı sıra orta sahanın sağında ve merkezde 8 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

YORUM YAZ