MENÜ

Son dakika iddiası: Fenerbahçe ile anılan Paulo Fonseca, Tottenham yolunda

Son dakika haberi... Son olarak Roma'yı çalıştıran ve ismi Fenerbahçe ile anılan Paulo Fonseca konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho sonrası yeni hoca arayışında olan Premier Lig ekibi Tottenham'ın Portekizli teknik adamı takımın başına geçirmek üzere olduğu iddia edildi.

Son dakika iddiası: Fenerbahçe ile anılan Paulo Fonseca, Tottenham yolunda

Fenerbahçe'nin teknik direktör listesinde en üst sıralarda yer alan Paulo Fonseca ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Jose Mourinho sonrası arayışa giren Tottenham'ın Fonseca ile anlaşmak üzere olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio, Portekizli teknik adamın Londra ekibi ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Braga'da adını duyuran Fonseca, 12 yıllık Luce döneminin ardından Skahktar'a imza atmış ve Ukrayna'daki performansıyla Roma'nın başına geçmişti.

2019/20 sezonu başında Roma'ya gelen Fonseca, ilk sezonunda ligi 5. sırada tamamladı. Fonseca idaresindeki Roma, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi yarı finaline yükselirken, Serie A'da sezonu 62 puanla 7. sırada tamamladı. 48 yaşındaki hoca, sezon sonu itibariyle takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Fonseca iddiaları kuvvetlenmişti

Fenerbahçe’nin teknik adam adayları arasında yer olan Portekizli çalıştırıcının yardımcısı Nuno Campos, sosyal medyadan yaptığı hamleyle heyecan yaratmıştı. Atlara ve binicilik sporuna büyük ilgi duyan Campos, Instagram’da İstanbul’dan 3 ayrı binicilik kulübünü takibe aldı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe-Fonseca iddiaları kuvvetlenmişti.

Nuno Campos ve ailesi, gittikleri her ülkede bol bol binicilik merkezlerini ziyaret ediyor. 46 yaşındaki antrenör uzun süredir Fonseca’nın ekibinde yer alıyor ve gittiği her takımda yardımcılığını yapıyor.

YORUM YAZ