MENÜ

Son dakika haberi! Servet Yardımcı'dan MHK'nın hakem operasyonu ile ilgili açıklama!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı, MHK'nın tarihi hakem kararına ilişkin ilk kez değerlendirmelerde bulundu.

Son dakika haberi! Servet Yardımcı'dan MHK'nın hakem operasyonu ile ilgili açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem operasyonu ile ilgili olarak UEFA ve FIFA’yı bilgilendirdi. Bu konuda UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı ile konuştuk.

Haberin Devamı

GENÇLEŞTİRME HAREKETİ

· UEFA’nın tepkisi ne oldu?

· Bu konuda sadece bir bilgilendirme yaptık. Yeni bir yapılanma ve gençleştirme hareketi olduğunu bildirdik. UEFA sadece gerekçesini sorar. Eğer kriminal bir gerekçe yoksa, ki yok, bizim verdiğimiz bilgiler de onlar için yeterli.

RİZELİYİM AMA RİZE DE F.BAHÇE DE BENİ SUÇLUYOR

· Servet Yardımcı ile devam edelim. Yakalamışken ona da sorduk: Niye hep hedefte Servet Yardımcı, hakem operasyonu konusunda da isminiz geçti:

· Bilmiyorum. Rizeliyim, Rize beni suçluyor, F.Bahçe kongre üyesiyim, onlar suçluyor.

Hakem konusu...

· Bakın Rize-Galatasaray maçı sonrası Kulüpler Birliği ile bir araya geldik. MHK’nın yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak UEFA ve FIFA’ya uyumlu bir yapı oluşturmak istedik. Bu yapının tesis edilmesi için David Ellary ismini önerdim. Gelecek hakemlik müessesemizin röntgenini çekecekti.

Haberin Devamı

TEK MÜDAHALEM KURUMSAL BAZDA

· Geldi ve röntgeni çekti mi?

· Evet ama henüz rapor gelmedi. Benim hakemlik konusunda tek müdahalem kurumsal bazda bu oldu. Ama hep hedeftesiniz?

· UEFA’da 55 federasyonun bağlı olduğu komitenin başkanıyım. Oradaki tecrübeyi aktarmak da başka bir amacım. Ben isimlerle değil, kurumsal olarak ne yapılması gerektiği ile ilgileniyorum. (Hürriyet)

YORUM YAZ