MENÜ

Son dakika haberi: Galatasaray'da Falcao'nun eşi Lorelei Taron yıldız oyuncunun son durumunu paylaştı

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun son durumuyla alakalı son dakika gelişmesi yaşanıyor. Yıldız futbolcunun eşi Lorelei Taron, Falcao'nun son durumunu paylaştı.

Son dakika haberi: Galatasaray'da Falcao'nun eşi Lorelei Taron yıldız oyuncunun son durumunu paylaştı

Falcao'nun eşi Lorelei Taron yıldız oyuncunun son durumunu paylaştı. Taron'un paylaştığı karede Falcao'nun yüzünün sağ tarafının bandajlı olduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Yuvarlak raptiye Golcü futbolcu en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bu arada bir paylaşımda Falcao'dan geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Kolombiyalı golcü "Tanrıya şükür her şey yolunda gitti. Mesajlar ve dualar için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Galatasarayda Falcaonun eşi Lorelei Taron yıldız oyuncunun son durumunu paylaştı

Ne olmuştu?

Dün gerçekleşen Galatasay idmanında bir pozisyonda Radamel Falcao ile Kerem Aktürkoğlu kafa kafaya çarpıştı. Yere yığılan iki futbolcuya sağlık ekibi hemen müdahale etti. Falcao ve Kerem ilk müdahalenin ardından gerekli tetkikleri yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Galatasaray, Falcao ve Kerem’in sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. Açıklamada “Radamel Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Oyuncumuzun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisi planlandı. Yapılan tetkiklerinde herhangi bir problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu ise tedbir amaçlı olarak gözetim altında tutulacaktır” denildi.

https://www.instagram.com/p/CNj0pEfpa_n/?utm_source=ig_web_copy_link
YORUM YAZ