MENÜ

Son dakika haberi: Galatasaray cephesinden flaş Valentin Rosier göndermesi

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Valentin Rosier'in Fatih Terim ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımına gönderme yapan Sanver, ''Bu genç sporcunun ahlaki olgunlaşmasını mensubu olduğu değerli rakibimiz Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne emanet ediyoruz.'' dedi.

Son dakika haberi: Galatasaray cephesinden flaş Valentin Rosier göndermesi

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, kulüp televizyonunda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentin Rosier'in geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımına gönderme yapan Sanver, ''Sayın Fatih Terim'i ima ederek kullandığı terbiye dışı ifadelere değineceğim.'' dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Bu sorumluluğunu taşıyoruz'

''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Türk aydınlanmasının önderi Mustafa Kemal Atatürk; 'Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' demiştir. Türk aydınlanmasının önde gelen bir kurumu olarak bu ifadeyi benimsiyor ve sporcularımızı bedenen geliştirmenin yanı sıra sporcularımızı bedenen geliştirmenin yanı sıra ahlaken de olgunlaştırmanın sorumluluğunu taşıyoruz.''

Son dakika haberi: Galatasaray cephesinden flaş Valentin Rosier göndermesi

Beşiktaş’ın geçen sezon Sporting Lizbon’dan kiralık olarak oynattığı Fransız sağ bek Valentin Rosier, resmen Siyah Beyazlı ekibe geri döndü.

'Ahlaki olgunlaşmasını Beşiktaş'a emanet ediyoruz'

''Fatih Hocamız, kendi öğrencilerinden; Galatasaray Spor Kulübü de kendi sporcularından mesuldür. Dolayısıyla bu genç sporcunun ahlaki olgunlaşmasını mensubu olduğu değerli rakibimiz Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne emanet ediyoruz.''

Haberin Devamı

YORUM YAZ