MENÜ

Son dakika haberi | Fenerbahçe'de savunma! Yüzleri güldürdü

Vitor Pereira ile 3’lü savunmaya geçen Fenerbahçe’de kaleci ve stoperlerin hepsi milli takım seviyesine gelerek dikkat çekti, herkesin formda olması memnun etti.

Son dakika haberi | Fenerbahçe'de savunma! Yüzleri güldürdü

Lig lideri Fenerbahçe’de milli araya girilirken savunma hattındaki isimler dikkat çekiyor. Milliyet'in haberine göre; Hem kalede hem de defansta birçok önemli isim milli takıma seçilerek öne çıktı.

Haberin Devamı

Kalede Altay Bayındır ve Berke Özer ile stoperler Tisserand, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Novak ve Attila Szalai milli takım oyuncuları olarak göze çarptı.

Altay Bayındır ve Serdar Aziz, Türkiye A Milli Takımı’na giderken, Berke Özer de Ümit Milli Takımı’nda yer alıyor. Nazım Sangare de sakatlanmadan önce A Milli Takım’a düzenli olarak seçiliyordu. Son dönemin başarılı isimleri Kim Min Jae, Güney Kore Milli Takımı’na giderken, Attila Szalai de Macaristan Milli Takımı’nda olacak.

Tisserand şu anda sakat olsa da Demokratik Kongo Milli Takımı’nın birinci kaptanı düzenli olarak davet ediliyor. Novak da Çekya Milli Takımı’ndan çağrı almayı sürdürdü.

Bu sezon Vitor Pereira ile beraber 3’lü savunma kurgusuna geçen Fenerbahçe’de nerdeyse tüm savunma hattının kendi milli takımlarına davet edilmesi olumlu bir durum olarak herkesi memnun ediyor.

Haberin Devamı

Türkçe zamanı

Sezonun flaş transferi olarak alkışları toplayan Kim Min Jae, dil derslerine başladı. 24 yaşındaki stoper, kariyeri boyunca ilk kez Avrupa’ya açıldı. Daha önce Güney Kore ve Çin’de forma giyen Kim, Türkçe ile İngilizce dersleri alıyor. Özellikle İngilizce konusunda kendini geliştirmeye çalışan başarılı savunmacı, Türkçe’de de belli kalıp ve cümleleri öğreniyor.

YORUM YAZ