MENÜ

Son Dakika Haberi: Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın kalma şartı belli oldu

Sezonun asist kralı olan Ghezzal, Beşiktaş’ta kalmak istediğini ancak 1.5 milyon Euro’luk ücretinin iyileştirilmesi gerektiğini iletti. Yönetim ise dinamikleri bozmadan orta yolu bulmayı hedefliyor.

Son Dakika Haberi: Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın kalma şartı belli oldu

Beşiktaş’ta geride kalan çifte kupalı sezonun en dikkat çeken isimlerinden olan Rachid Ghezzal 1 yıl daha siyah beyazlı formayı giymek istediğini belirtirken talep ettiği ücret sıkıntı yarattı. 31 lig maçında 17 asist yapan ve bu alanda ligin kralı olan Cezayirli futbolcu 8 kez de ağları havalandırarak şampiyonlukta önemli rol oynamıştı.

Haberin Devamı

‘FEDAKÂRLIK YAPILMALI’

Hürriyet'in haberine göre; Kulübe haber yollayan Ghezzal’ın geride kalan sezonda 1.5 milyon Euro’ya oynadığını hatırlatarak takımda kalmak için yönetimden 2.5 milyon Euro talep etti. Siyah beyazlıların ise kulübün menfaatlerini düşündüklerini ve yüksek rakamlar konusunda titiz davrandıklarını vurgulayarak bu rakamın ortasını bulmak için opsiyon istediği öğrenildi. Ghezzal, tekrar oynamak için her iki tarafın da fedakârlık yapması gerektiğini ifade ederken tarafların tekrar bir araya gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ