MENÜ

Son dakika haberi Beşiktaş'ta Miralem Pjanic için bomba iddia

Beşiktaş Yönetimi ve profesyoneller sezon sonu kadroda son yılların en geniş çaplı operasyonunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Atiba, Güven ve Can hariç sözleşmesi biten isimlerle yolların ayrılması planlanıyor. Anlaşma sağlanamazsa Vida, Larin ve Oğuzhan’la da vedalaşılacak. Bu arada İtalya’da ciddi bir pazarı bulunan Bosna Hersekli oyuncunun koşulların oluşması halinde eski kulübü Juventus’a dönmek istediği de ifade edildi.

Son dakika haberi Beşiktaş'ta Miralem Pjanic için bomba iddia

Beşiktaş’ta yeni kadro yapılanması doğrultusunda çok sayıda yıldız oyuncu sezon sonu takımdan ayrılacak. Siyah-beyazlılar daha genç ve daha düşük bütçeli bir kadroyla yoluna devam edecek.

Haberin Devamı

Kartal’da kiralık oyuncular Miralem Pjanic, Michy Batshuayi ve Can Bozdoğan’ın yanı sıra Domagoj Vida, Cyle Larin, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ve Güven Yalçın’ın sözleşmeleri bitiyor. Uzun süredir kadro dışı olan Adem Ljajic, Jeremain Lens, Fabrice Nsakala ve Douglas’ın kontratları da sona erecek.

Siyah-beyazlı yönetimin; Atiba, Güven ve Can dışındaki tüm oyuncularla vedalaşmaya hazırlandığı ifade edildi. Vida, Larin ve Oğuzhan’ın kendilerine teklif edilen rakamları kabul etmeleri halinde takımda kalabilecekleri aksi halde bu isimlerle de kesin olarak yolların ayrılacağı öğrenildi.

Schalke ile pazarlık

Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Can Bozdoğan’ın bonservisini Schalke’den almak için resmi girişimlerini sürdürüyor. Genç oyuncunun bonservisini 2.2 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu bulunan Beşiktaş bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Kulüplerin önümüzdeki günlerde ortak bir noktada buluşarak resmi imzaları atmaları bekleniyor.

Haberin Devamı

Kartal, kaptan Atiba ve genç golcü Güven’le de yola devam etmek istiyor. 39 yaşındaki Atiba’ya sezon sonu 1 yıllık yeni sözleşme teklif edilecek. Güven’le ise 3-4 senelik kontrat düşünülüyor.

Pjanic, Napoli’ye mi?

İtalyan basını, Barcelona’nın Senegalli stoper Kalidou Koulibaly’ye karşılık Miralem Pjanic’i Napoli’ye teklif ettiğini ileri sürdü.

Haberde, İspanyol kulübünün elden çıkarmak istediği Pjanic’i Napoli’ye vererek sezon sonu Koulibaly’yi renklerine bağlamaya çalıştığı iddia edildi. Barça’nın, Pjanic’in yanı sıra bir miktar bonservis vermeye hazır olduğu da savunuldu.

Barcelona ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Pjanic’in Beşiktaş’ta kalmaya sıcak baktığı ancak kulüplerin anlaşması halinde Napoli’ye gidebileceği belirtildi.

İtalya’da ciddi bir pazarı bulunan Bosna Hersekli oyuncunun koşulların oluşması halinde eski kulübü Juventus’a dönmek istediği de ifade edildi. (Milliyet)

YORUM YAZ