MENÜ

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta kriz devam ediyor! Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın...

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Gençlerbirliği maçı sonrası, “Her şeyin sorumlusu ben değilim. Bazı şeyleri TV’den öğreniyorum” diyen Sergen Yalçın ve yönetim arasındaki ipler gerilmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik adamın, ‘Boyd kadroda tutulmalı’ raporunu vermesine rağmen Siyah- Beyazlı idareciler, ABD’li kanat oyuncusunun lisansını çıkarmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kurmayları, Çağdaş Atan’ın ayrılığı sonrasında ekibe yeni bir yardımcı hoca alınmasında ısrarcı. Ancak Sergen Yalçın, bu talebe de soğuk bakıyor.

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta kriz devam ediyor! Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın...

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Sergen Yalçın, Süper Lig’de geçen hafta Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybettikleri maçın ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. Yalçın, “Ben birçok şeyi TV’den öğreniyorum. Bu da beni üzüyor. Sanki her şeyi ben yapıyormuş gibi hava oluşturuluyor. Her şeyin sorumlusu ben değilim” diyerek yönetimi hedef almıştı. Bu mücadelenin ardından transfer döneminin ikinci bir golcü alınmadan kapatılması sonrasında taraflar arasında fikir ayrılıklarının daha da arttığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İlk olarak takımdaki yabancı futbolcuların fazla olması sebebiyle listeyi 14’e indirebilmek için Tyler Boyd’un lisansını donduran yönetimin, bu kararı teknik direktör Sergen Yalçın’ın, ‘Boyd kadroda tutulmalı’ raporuna rağmen aldığı belirtildi.

Son dakika haberi: Beşiktaşta kriz devam ediyor Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın...

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Emre Kocadağ, dünkü idmanı izledi.

Kahvaltıda buluştular

Takıma Sergen Yalçın’ın ekibinde gelen ancak yeni sezonda Aytemiz Alanyaspor’un başına geçen Çağdaş Atan’ın boşluğunu doldurmak için çalışma başlatan idarecilerin, bu konudaki ısrarcı tutumuna da Kartal’ın hocası tarafından soğuk bakıldığı belirtildi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Başkan Ahmet Nur Çebi’yle kahvaltıda biraraya gelen teknik direktör Sergen Yalçın’ın takımın durumu ve planlarıyla ilgili olarak bilgilendirmede bulunduğu ve “Takımın 3 haftaya ihtiyacı var. Milli arayı çok iyi değerlendiriyoruz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Süleyman Hatısaru / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ