MENÜ

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan, Serie A yolcusu! Bonservis: 4.5 milyon Euro

Beşiktaş'ta sürpriz bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Siyah Beyazlı ekibin altyapısından yetişen ve kısa süre önce yeni sözleşmeye imza atan Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A ekiplerinden Torino'ya transfer olmak üzere olduğu iddia edildi.

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan, Serie A yolcusu! Bonservis: 4.5 milyon Euro

Kısa bir süre önce Beşiktaş'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Emirhan İlkhan ile ilgili flaş bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Önder Karaveli döneminde bulduğu forma şansını iyi değerlendirerek A takım kadrosunda kendisine yer bulan 18 yaşındaki oyuncunun yeni rotası İtalya olmak üzere.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Beşiktaşta Emirhan İlkhan, Serie A yolcusu Bonservis: 4.5 milyon Euro

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 11 maça çıkan ve 1 golle oynayan Emirhan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

A Spor'da yer alan habere göre; Serie A ekiplerinden Torino, genç yıldızı kadrosuna katmak için önemli bir mesafe kaydetti. Emirhan'ın sözleşmesinde bulunan '4.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesindeki rakamı ödemeyi kabul eden İtalyan ekibinin Beşiktaş'ta resmi teklifini sunduğu aktarıldı. Transferde ufak pürüzlerin kaldığı ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde beklendiği ifade edildi.

Son dakika haberi: Beşiktaşta Emirhan İlkhan, Serie A yolcusu Bonservis: 4.5 milyon Euro

Emirhan İlkhan, 17 Haziran’da başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törenle 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezon çıktığı Süper Lig'de çıktığı 11 maçta 1 golle oynayan, U19'da ise 11 maçta 7 gol, 1 asistle skor katkısı veren 18 yaşındaki oyuncu, 17 Haziran’da başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törende Siyah Beyazlılar ile yeni sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan 1.75 boyundaki orta saha, U21 Milli Takım formasını da 2 kez giydi.

YORUM YAZ