MENÜ

Son dakika GS transfer haberi! Galatasaray'dan Kouyate bombası!

Sarı-Kırmızılılar, İngiliz ekibi Crystal Palace'ın Senegalli stoperi Cheikhou Kouyate'yi gündemine aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in olumlu raporu sonrasında 31 yaşındaki futbolcu için harekete geçen Aslan, Ada kulübüyle pazarlıklara başlayacak.

Son dakika GS transfer haberi! Galatasaray'dan Kouyate bombası!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, savunma hattını takviye etme konusunda düğmeye basmıştı. Bu doğrultuda birçok isimle temas kuran Cim Bom'un son olarak İngiliz ekibi Crystal Palace'ın Senegalli oyuncusu Cheikhou Kouyate'yi gündemine aldığı ortaya çıktı. 31 yaşındaki futbolcuyu yıllardır takip eden Galatasaray'ın, teknik direktör Fatih Terim'in önerisi sonrası hiç zaman kaybetmeden bu oyuncu için harekete geçtiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Trabzon da istiyor ama...

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un da radarında bulunan tecrübeli savunmacının da kariyerinde yeni bir maceraya atılmaya hazır olduğu kaydedildi. Kulübüyle 1 yıllık kontratının kalması sebebiyle uygun bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması ihtimali oldukça güçlü olan 1,89'luk futbolcuya, Arabistan ekiplerinden Al- Shabab'ın 4 milyon Euro'luk maaş önerisinin bulunmasına rağmen oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etme konusunda daha istekli olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Yeşil ışık yaktı

Cim Bom'un uzun süredir kendisi için temasta bulunmasından dolayı Sarı-Kırmızılılar'a transferine olumlu olarak bakan başarılı oyuncunun, menaceri aracılığıyla kendisine teklifte bulunan Cim Bom'a, bonservisinin halledilmesi halinde İstanbul'a gelebileceğini ilettiği öğrenildi. Kariyerinde daha önce; Anderletch ve West Ham gibi kulüplerde görev yapan Dakar doğumlu futbolcu, 2018 yılında 11 milyon Euro karşılığında Palace'a transfer olmuştu.

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ