MENÜ

Son dakika | Galatasaray'la Prag arasında Stanciu pazarlığı

On numara için Nicolae Stanciu ile görüşen Galatasaray Yönetimi, oyuncuyu ikna etti. 28 yaşındaki yıldız, Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. Şimdi ise sıra Rumen futbolcunun kulübü Slavia Prag ile yapılacak pazarlıklara geldi.

Son dakika | Galatasaray'la Prag arasında Stanciu pazarlığı

Galatasaray'da transfer çalışmaları harıl harıl sürüyor... Listenin ilk sıralarında yer alan isimlerden bir tanesi Çekya ekiplerinden Slavia Prag'ın formasını giyen Nicolae Stanciu'ydu. Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda 28 yaşındaki futbolcunun, Sarı- Kırmızılı formayı giymek istediğini yönetime ilettiği bilgisine ulaşıldı. Fatih Terim'in de çok istediği Rumen on numara ile her konuda anlaşıldı. Şimdi ise sırada Slavia Prag var... Stanciu'yu, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye ikna eden Cim Bom, önümüzdeki günlerde Slavia Prag ile masaya oturacak.

Haberin Devamı

Zorluk çıkarmayacaklar

Çekya ekibi ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için pazarlıklar başlayacak. Kırmızı-Beyazlı ekibin, Stanciu'nun da Galatasaray'da oynama isteği nedeniyle bu transferde zorluk çıkarmayacağı da gelen haberler arasında yer aldı. Şimdi ise Galatasaray'ın hedefi; 21 Temmuz'da oynanacak olan PSV karşılaşmasına kadar yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak.

YORUM YAZ