MENÜ

Son dakika | Galatasaray'dan transfer bombası! Onyekuru, Seri ve Rodrigues...

Onyekuru, Seri ve Rodrigues... Üçü de Galatasaray'a geri dönmek için gün sayıyorlar. Seri Fulham'da, Onyekuru Monaco'da kadro dışı. Rodrigues, Al İttihad'de 10 numarayı aldı ve gollerini atıyor, ancak o da Fenerbahçe'den ayrılırken görüştüğü Sarı-Kırmızılı takımda yeniden oynamayı her şeyden çok istiyor.

Son dakika | Galatasaray'dan transfer bombası! Onyekuru, Seri ve Rodrigues...

Eski yıldızların gözü yine Galatasaray'ın üzerinde. Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde yer alan isimler, prensipte anlaşmaya vardıkları eski takımlarına dönmek için can atıyorlar. Bunlardan biri olan Henry Onyekuru, kadro dışı kaldığı Monaco'ya Ocak'ta veda edip, yuvasına dönmek için sürekli kulüp temsilcileriyle görüşme halinde. Fatih Terim'le de mesajlaşan Onyekuru, bireysel çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor ve ligin ikinci yarısı için hazırlık yapıyor.

Haberin Devamı

Ortak hedefleri aynı

Seri de kulübü Fulham'da kadro dışı. O da devre arasında İngiliz kulübünden ayrılmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'la iyi bir ikinci devre geçiren Seri, tıpkı Onyekuru gibi yeniden kalitesini kanıtlamak adına İstanbul'a dönmeyi planlıyor.

Kulüpten haber bekliyorlar

Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'la transfer görüşmesi yapan Garry Rodrigues de Sarı-Kırmızılı takıma geri dönmek için can atan isimlerden. Her ne kadar Al İttihad'de 10 numaralı formayı sırtına geçirip gollerini atmaya başlasa da Rodrigues, Arap kulübüne veda ederek en mutlu hissettiği yer olan Galatasaray'a dönerek, kariyerine Sarı-Kırmızılı formayla devam etmek istiyor. Fatih hoca daha önce bu üç transfere de onay verdi. Eğer gönderilecek oyuncular konusunda somut bir adım atılabilirse, yabancı kontenjanı da göz önünde bulundurularak, bu isimlerin transferi yeniden gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ