MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray'dan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye cevap

Son dakika haberi... Ahmet Nur Çebi'nin "1986-1987 sezonunun şampiyonluk kupası Galatasaray'dan alınıp Beşiktaş'a verilmeli" demecinin ardından Galatasaray'dan cevap geldi.

SON DAKİKA! Galatasaray'dan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye cevap

Son dakika haberi... Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) 1986-1987 sezonunda şampiyon ilan edilmeleri için başvuruda bulunduklarını açıklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kulübümüzün, 1986-87 sezonu sonunda alnının akıyla şampiyon olarak kazandığı kupanın, kendi hakları olduğunu iddia ederek kulüplerine verilmesi yönünde müracaatta bulunduklarını ifade eden Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları tam anlamıyla talihsizliktir.

Söz konusu müracaatın kaynağı, her türlü kanıttan ve dayanaktan yoksun, iftira niteliğinde asılsız iddialardır. Galatasaray'ın şanlı tarihine leke sürmeye yönelik bu iftiraları içeren kitabın yazarı hakkında gerekli hukuki işlemler anında başlatılmış idi.

Rakibimizi, geçmişten kupa çıkartma çabalarını bir kenara bırakarak saha içinde adil, dürüst ve sportmence bir yarış içerisinde şampiyonluk kazanmaya davet ediyoruz.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SON DAKİKA Galatasaraydan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebiye cevap

Ahmet Nur Çebi ne demişti?

''Mesut Bakkal Bey'in ifadeleriyle belirtmiş olduğu 1986-1987 sezonu için Beşiktaş'ın şampiyon ilan edilmesi ve kupasının verilmesi için başvuru yaptık. TFF'nin en kısa zamanda cevap vermesini arzu ediyoruz.''

Mesut Bakkal ne demişti?

"Denizlispor'da oynarken İstanbul'daki Beşiktaş maçından önce Galatasaray tarafından ağırlandık. Ergun Gürsoy'un bürosunun karşısındaki Dedeman Oteli'nde kaldık. Bir çanta içinde para geldi otele. Kişi başına düşen para bizim transfer taksitimizden fazlaydı. Kişi başı ikişer milyondu. Maça gittik. Orada bize atlar için kullandıkları haplardan verdiler. Maç 1-1 bitti, şampiyonluk yarışında ipler Galatasaray'ın eline geçti."

YORUM YAZ