MENÜ

Son dakika - Galatasaray'da Hatayspor maçı öncesi Fatih Terim'e güzel haber

Geçtiğimiz gün antrenmanda sakatlanan Taylan Antalyalı'nın düzelmesi ve son idmanda yer alması deneyimli teknik adam Fatih Terim'e nefes aldırdı. Yedek kulübesi de zenginleşti. Öte yandan koronavirüsü atlatan isimler de ilk kez antrenmana çıktı.

Son dakika - Galatasaray'da Hatayspor maçı öncesi Fatih Terim'e güzel haber

Sakat ve cezalıların ardından 5 futbolcunun da Kovid-19'a yakalanması sarı-kırmızılıların son haftalarda yedek kulübesine altyapıdan takviye yapmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Rize'de kazanan takımı Hatay karşısında da bozmayı düşünmeyen Fatih Terim'e, Taylan Antalyalı'nın sakatlanması büyük şok yaşattı. Dün yapılan antrenmanda ise sakatlığını atlatan Taylan Antalyalı'nın yanı sıra koronavirüsü yenen Okan Kocuk, Younes Belhanda, Arda Turan ve Ryan Babel, ilk kez takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Taylan iğneyle oynayacak!

Taylan bugün iğneyle sahada olacak. Deneyimli teknik adamın idmandaki neşesi herkesi maça daha da motive ederken, oyuncuların da forma yarışında olduğu görüldü. Terim'in savunmada Donk'un yerine Luyindama'yı oynatmak dışında bir değişime imza atması beklenmiyor.

YORUM YAZ