MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da genç futbolcuların performansı beğeni topluyor

Galatasaray’da transferdeki strateji daha ilk haftalardan meyvelerini vermeye başladı. Kerem’in ardından bu kez de Barış Alper Yılmaz sahneye çıktı. Yapılan hamlelerde takımın yaş ortalaması küçülürken, koşu mesafeleri de arttı.

Son dakika | Galatasaray'da genç futbolcuların performansı beğeni topluyor

Galatasaray’daki yeni yapılanma kısa sürede etkisini hissettirmeye başladı. Cim-Bom’da haftalardır Kerem Aktürkoğlu’nun performansı konuşulurken, Randers maçıyla beraber sahneye Barış Alper Yılmaz da çıktı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların uzun uğraşlar sonunda Keçiörengücü’nden renklerine bağladığı 21 yaşındaki futbolcu PSV maçında ilk olarak şans bulmuştu. Teknik Direktör Fatih Terim daha sonra genç oyuncunun mental olarak hazır hale gelmesi için kenarda tuttu ve doğru zamanı bekledi.

Barış Alper'den muhteşem performans!

Randers maçında Kerem’in yerine oyuna girip mükemmel bir oyun ortaya koyan Barış Alper’in kısa sürede bu seviyelere gelmesi herkesin dikkat çekti. Yine Boey ve Berkan aldıkları süreleri iyi kullanarak çok kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. Bu durum da gençlere yapılan yatırımı akıllara getirdi.

İşte Galatasaray’ın geleceği gözüyle bakılan o gençler.. Boey (20), Kerem (22), Barış Alper (21), Nelsson (22), Berkan (23), Cicaldau (24), Morutan (22), Muhammed (23), Marcao (25), Taylan (26)

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-kırmızılı takımın gençleşmesi ile beraber saha içindeki dinamizm de arttı. Sezonun daha başında olunmasına rağmen koşu mesafesinin yüksekliği dikkat çekti. (Milliyet)

YORUM YAZ