MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray'da Fatih Terim zirvesi!

Galatasaray Yönetimi, bugünkü yönetim toplantısında, seçim takvimine netlik kazandıracak. Olası bir erteleme, özellikle futbolu vuracak. Terim’in sözleşmesinin sona ermesi, biten mukaveleler ve kiralık opsiyonları gibi birçok hayati konu havada kalacak.

SON DAKİKA! Galatasaray'da Fatih Terim zirvesi!

Galatasaray’da seçimin zamanında yapılıp yapılmaması hayati önem taşıyor. 22-29 Mayıs olarak açıklanan ama Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin pandemiyi gerekçe göstererek yapmaya sıcak bakmadığı seçimlerin ertelenmesi, kaosu da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında, seçim takviminin netliğe kavuşturulması bekleniyor. Sivil Toplumla İlişkiler İstanbul İl Müdürlüğü’ne yapılan başvuruya verilen yanıt çerçevesinde seçimin iptali ve ertelenmesi ele alınacak. Özellikle Galatasaray’da “futbol”, olası bir erteleme sonrasında krize girecek. Teknik direktör Fatih Terim’in 31 Mayıs’ta sözleşmesinin sona erecek olması, oyuncuların biten sözleşmeleri ve kiralık opsiyonlar, haziran itibarıyla 200 milyon liralık ödeme ve transfer gibi hayati konularda nasıl hareket edileceği bilinmiyor. (Skorer)

YORUM YAZ