MENÜ

Son dakika | Galatasaray'da Fatih Terim yeni sezon için kararını verdi!

Galatasaray'da mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi her geçen gün daha çok konuşulurken teknik direktör Fatih Terim ile ilgili de soru işaretleri bitmiyor. Bir ay sonra bitecek sözleşmesinde artı 3 yıllık uzatma opsiyonu bulunan Fatih Terim, göreve gelecek yönetime göre yol haritasını belirleyecek. Kulübeyi ve takımı yeniden yapılandıracak. İşte Fatih Terim'in gelecek sezon için düşündüğü yol haritası...

Son dakika | Galatasaray'da Fatih Terim yeni sezon için kararını verdi!

29 Mayıs'taki seçimi bekleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni göreve gelecek başkan ve yönetime göre kararını verecek. Camianın ileri gelenleri İmparator'a başkan adaylığı konusunda baskı yapsa da Fatih Terim'in bu dönemde böyle bir düşüncesi yok.

Haberin Devamı

Devam etmeye sıcak bakıyor!

Sabah'ın haberine göre; 1 ay sonra bitecek sözleşmesinde artı 3 yıl opsiyon olan ve teknik direktörlüğe devam etmek isteyen Terim, başkan Mustafa Cengiz ve mevcut yönetim dışında bir ekiple çalışmaya sıcak bakıyor.

Transferde aktif rol alacak

Antalya'da 1-0 kazandıktan sonra "Ailem, dostlarım ve Galatasaray'a göre bir üçgen kurdum ve 50 yıldır bu üçgende yaşıyorum. Hayatımın sonuna kadar bu üçgen içinde kalacağım'' diyen Fatih Terim, yeni sezon planlamasını yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Teknik heyet değişecek!

Teknik heyette değişiklik düşünen İmparator'un scout ekibinin önerisiyle alınan Yedlin'den hiç memnun kalmadığı ve göreve devam etmesi halinde transferde daha aktif rol oynayacağı öğrenildi.

YORUM YAZ