MENÜ

Son dakika! Galatasaray Valentin Rosier için Sporting Lizbon'la anlaştı

Son dakika haberi... Galatasaray, Beşiktaş'ın geçen sezon kiraladığı ve bu sezon da kadrosuna katmak istediği Valentin Rosier için, Sporting Lizbon ile 4,5 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar, Rosier ve menajeri ile görüşmelere başlayacak.

Son dakika! Galatasaray Valentin Rosier için Sporting Lizbon'la anlaştı

Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı... Sarı kırmızılılar, geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahiplerinden birisi olan sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'i kadrosuna katmak için Sporting Lizbon ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın Rosier transferi için pazarlık yaptığı Lizbon, Cim Bom'un teklifini kabul etti. Galatasaray yönetimi, Portekiz ekibiyle yaptığı görüşmeler sonucunda 4.5 milyon euroluk bonserviste el sıkıştılar.

Haberin Devamı

ROSIER, GALATASARAY'LA GÖRÜŞME YAPACAK

Kulübüyle anlaşma sağlayan yönetim, Rosier ve menajeriyle bir araya gelerek oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Beşiktaş'ta mutlu olduğu ve kulübüne de siyah beyazlı formayı yeniden giymek istediğini ileten Rosier'ın, Galatasaray'la yaptığı görüşme sonrasında kararını vermesi bekleniyor.

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN...

Haberin Devamı

24 yaşındaki Fransız oyuncu, geçen sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 37 maçta 3 gol atıp 7 asist yaparak şampiyonlukta önemli bir paya sahip oldu.

Mehmet Çağrı Davran

YORUM YAZ