MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Seçim hediyesi Boupendza!

Devre arasında Galatasaray'ın kapısından dönen Boupendza yine Aslan'ın gündeminde... Falcao ve Diagne'nin ayrılmasıyla bütçesi açılacak Cim Bom'da tüm başkan adayları, Gabonlu golcüyle camiaya seçim hediyesi vermeyi hedefliyor.

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Seçim hediyesi Boupendza!

Galatasaray'da seçim süreci devam ederken, başkan adayları da kampanyalarını yürütmek adına yoğun mesai harcıyor. Gelecek her başkan Sarı- Kırmızılı ekip için yeni bir yapılanma planlarken, transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Geçen sezon attığı 22 golle krallık tacını takan ve devre arasında Aslan'ın kapısından dönen Aaron Boupendza da başkan adaylarının seçim vaadi olacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Olumlu imaj için...

Diagne ve Falcao'nun ayrılmasıyla Cim Bom'un bütçesinde büyük bir yer açılacak. Tüm başkan adayları bukaynağı kullanmayı planlarken, sezon ortasında gerçekleşmeyen transferi, yeni sezon öncesinde bitirerek camiaya olumlu bir imaj vermeyi amaçlıyor. Hatırlanacağı üzere İskoçya devi Celtic ve Rus ekibi Krasnodar'ın da listesinde yer alan Gabonlu golcü için Hatay devre arasında 8 milyon Euro istemişti.

Haberin Devamı

Atalanta da devrede

İtalyan ekiplerinden Atalanta'nın da 23 yaşındaki futbolcuya ilgisi var. Özellikle Gabon basınında çıkan haberlere göre, Mavi-Siyahlılar yıldız oyuncu için Hatay'la temaslara başladı. Haberde, şu an Çizme ekibinin, Celtic ve Krasnodar'a göre transfer yarışında önde olduğu kaydedildi.

YORUM YAZ