MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi.... Gedson Fernandes ve Aliou Dieng açıklaması!

Son dakika transfer haberi... Galatasaray, geçen sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes'i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Transferin son günlerinde de ısrarını sürdüren Sarı-kırmızılar, Benfica'nın oyuncuyu satmaması halinde alternatif isimlere yönelecek. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın transfer gündeminde yaşanan son gelişmeleri paylaştı.

Son dakika transfer haberi... Galatasaray, geçen sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes'i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Transferin son günlerinde de ısrarını sürdüren Sarı-kırmızılar, Benfica'nın oyuncuyu satmaması halinde alternatif isimlere yönelecek.

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın transfer gündeminde yaşanan son gelişmeleri paylaştı.

Gedson Fernandes'in Galatasaray'a transfer olmak istediğini ifade eden Yakup Çınar, "Benfica 15 milyon Euro'da ısrarcı, Galatasaray da 11 milyon Euro'ya kadar teklifini yükseltti. Transferin son gününe kadar da Galatasaray'ın girişimleri olacak." dedi.

Gedson Fernandes transferi gerçekleşmezse Galatasaray'ın listesindeki diğer bir isim olan Aliou Dieng'deki son durumu paylaşan Yakup Çınar, "Galatasaray'ın yabancı kontenjanında bir isim için yer var şu anda. Gedson olmazsa, Aliou Dieng o da olmazsa Premier Lig'den ya da bir fırsat transferi yapmak istiyor Galatasaray." dedi.

YORUM YAZ