MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi | Gedson Fernandes açıklaması: Her an her şey olabilir!

Galatasaray son dakika transfer haberi... Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında PSV Eindhoven'a 5-1 mağlup olan Galatasaray, rövanş maçında evinde Hollanda ekibini konuk edecek. PSV maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gedson Fernandes transferindeki son durumu açıkladı.

Galatasaray | Son dakika Gedson Fernandes açıklaması... Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında PSV Eindhoven'a 5-1 mağlup olan Galatasaray, rövanş maçında evinde Hollanda ekibini konuk edecek.

Haberin Devamı

PSV maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gedson Fernandes transferindeki son durumu açıkladı.

Gedson Fernandes'in Galatasaray'ı çok sevdiğini ifade eden Fatih Terim, "Bu sene Gedson'u vermek istemediklerini son söz olarak ifade ettiler. Buna rağmen 1 Eylül'e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz. Her an her şey olabilir. Hatta Türkiye'den başka kulüpler de talip olmuş ama onun Galatasaray'dan başka kulüpte oynayacağını düşünmüyorum." dedi.

YORUM YAZ