MENÜ

Son dakika | Galatasaray - Trabzonspor maçında olay tepki: Koskoca kulübü rezil ettiniz

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının maçta 2-1 geriye düşmesinin ardından oyunculara ve yönetime yoğun tepki gösterdi. Nef Stadı'nda, “Yönetim istifa”, “Burak Elmas istifa”, “Koskoca kulübü rezil ettiniz” sesleri yükselirken, oyunculara da ıslıkla tepki verildi.

Son dakika | Galatasaray - Trabzonspor maçında olay tepki: Koskoca kulübü rezil ettiniz

Galatasaray, kötü gidişatı durduramıyor. Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'a karşı 1-0 geçmesine rağmen üstünlüğü koruyamayan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da taraftarlar yönetimi ve futbolcuları hedef aldı.

Haberin Devamı

Başkan Elmas, istifaya davet edildi

Son 12 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen, üst üste 4. mağlubiyetini alarak 27 puanla 15. sırada gerileyen Sarı Kırmızılı ekipte Başkan Burak Elmas, Nef Stadı'nda istifaya davet edildi, oyunculara da ıslıkla tepki verildi.

'Koskoca kulübü rezil ettiniz'

Protokol tribünü çıkışına gelen sarı kırmızılı taraftarlar, “Burak Elmas istifa'' ''Yönetim istifa” ve “Koskoca kulübü rezil ettiniz” tezahüratlarında bulundu. Galatasaraylı taraftarlara çevik kuvvet ve özel güvenlik görevlileri müdahale ederken, sonrasında kalabalık sloganlar atarak alanı terk etti.

YORUM YAZ