MENÜ

Son dakika! Galatasaray Oğulcan Çağlayan için Çaykur Rizespor'a ödeme yaptı

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray, Oğulcan Çağlayan transferi konusunda anlaşmazlık yaşadığı Çaykur Rizespor'a karşı flaş karar aldı. Sarı-kırmızılı kulüp, başarılı futbolcu için Karadeniz ekibine ikinci kez ödeme yaptı. Çaykur Rizespor da sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Galatasaray'ın ödemeyi yaptığını açıkladı.

Son dakika! Galatasaray Oğulcan Çağlayan için Çaykur Rizespor'a ödeme yaptı

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray, Oğulcan Çağlayan transferi konusunda anlaşmazlık yaşadığı Çaykur Rizespor'a karşı flaş karar aldı. Sarı-kırmızılı kulüp, başarılı futbolcu için Karadeniz ekibine ikinci kez ödeme yaptı.

Haberin Devamı

Oğulcan Çağlayan transferi konusunda Çaykur Rizespor'la anlaşmazlık yaşayan Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp, başarılı futbolcunun transferi için Karadeniz ekibine gün içerisinde 1.1 milyon euroluk bir ödeme yaptı.

BUGÜN ÖDEME YAPILDI

Daha önce Çaykur Rizespor'a TFF aracılığıyla 100 bin euroluk daha ödeme yapan Galatasaray, bugün yapılan yeni ödemeyle birlikte Oğulcan Çağlayan için somut bir adım daha atmış oldu.

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın bugün yaptığı 1.1 milyon euroluk ödeme sonrası daha önce yapılan protokolü yeniden inceleyerek bir değerlendirme yapacak.

Çaykur Rizespor Kulübü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Galatasaray Kulübü'nün Oğulcan Çağlayan transferi için 1 milyon 200 bin Euro artı 506 bin 275 TL ödeme yaptığını açıkladı.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın geçtiğimiz günlerdeki basın toplantısında yaptığı açıklamaların yer aldığı videoyla yapılan paylaşımda, "ÖDENDİ" ifadesine yer verildi.

Sarı kırmızılı kulüp, Oğulcan Çağlayan'ın lisansını çıkartmak için Çaykur Rizespor'a 1 milyon 200 bin Euro ve 506 bin 275 TL ödedi.

YORUM YAZ