MENÜ

Son dakika! Galatasaray Midtsjö'yü transfer etti

Son dakika Galatasaray transfer haberi...Sarı-Kırmızılılar bu kez de 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna katmak üzere. Operasyonu bizzat yürüten Erden Timur, "Okan Buruk'un beğendiği bir oyuncu. 20 gün önce 'Satmıyoruz' dediler ama şimdi son noktaya geldi" ifadesini kullandı

Son dakika! Galatasaray Midtsjö'yü  transfer etti

Süper Lig'de ilk santra için artık geri sayıma geçilirken, Galatasaray transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Özellikle orta sahada sil baştan geniş bir operasyona soyunan Sarı-Kırmızılılar, Sergio Oliveira'nın ardından önemli bir takviye daha gerçekleştiriyor. Hollanda Ligi'nde AZ Alkmaar forması giyen 28 yaşındaki Fredrik Midtsjö ile anlaşmaya varan Galatasaray Yönetimi, 28 yaşındaki futbolcuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanıyor. Operasyonu yürüten Erden Timur, "Fredrik Midtsjö, Okan Buruk'un beğendiği bir oyuncu.

Haberin Devamı

20 gün önce istedik, 'Satmıyoruz' dediler ama şimdi son noktaya geldi" dedi. Timur ayrıca bazı kulüplerin oyuncuları önce oynatıp sonra satmaya çalıştığını, bunu da kendilerinin kabul etmeyeceğini söyledi.

Orta sahaya dinamo

Transferin resmiyete kavuşması halinde, 1.76 boyundaki Norveçli futbolcuyla orta sahadaki tempo açığının kapatılması hedefleniyor. Okan hoca, tecrübeli oyuncuyu hem 6 hem de 8 numarada kullanmayı planlıyor. Alkmaar'da 124 maçta merkez orta saha, 70 maçta ön libero olarak görev yapan Midtsjö, 2 kez de sağ bekte forma giydi. Tüm kariyeri boyunca sadece bir kez, o da çift sarı karttan kırmızı kart gören İskandinav futbolcu, tam bir takım oyuncusu olarak ön plana çıkıyor.

YORUM YAZ