MENÜ

Son dakika! Galatasaray Jesse Sekidika transferini bitirdi

Son dakika haberi.... Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru'yu kadrosuna katan Galatasaray, 3. bombayı patlattı. Sarı Kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Eskişehirspor'un 23 yaşındaki futbolcusu Jesse Sekidika'yı kadrosuna kattı. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Son dakika! Galatasaray Jesse Sekidika transferini bitirdi

Son dakika transfer haberi: Ara transfere hızlı giren Galatasaray, Monaco’dan Henry Onyekuru, Leipzig’den de Marcelo Saracchi’yi kiralamıştı. Aslan’ın 3. hamlesi Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Jesse Sekidika oldu. Sarı Kırmızılılar bir süredir gündeminde bulunan 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile dün 3.5 yıllığına anlaşmaya vardı. TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor’dan alacakları ödenmediği için bir süre önce ayrılan Nijeryalı oyuncu için Sarı-Kırmızılılar’ın bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

KAP bildirimi bugün yapılacak

Sekidika transferinin KAP bildiriminin bugün yapılacağı öğrenildi. İstanbul’da bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Jesse Sekidika’nın Sarı-Kırmızılı ekibin cuma günü başlayacak Antalya kampında takıma dahil olması bekleniyor.

Bu sezon Eskişehirspor’la 16 maça çıkan 1,74’lük futbolcu, 8 gol ve 2 asistlik performans ortaya koymuştu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı

YORUM YAZ