MENÜ

SON DAKİKA | Galatasaray, Iago Herrerin'i kiralıyor

Son dakika haberi... Yeni sezon öncesi Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, gündemindeki isimlerden Iago Herrerin'i kiralamak adına kulübü Athletic Bilbao ile anlaşmaya vardı.

SON DAKİKA | Galatasaray, Iago Herrerin'i kiralıyor

Galatasaray, yeni sezon öncesi uzun süreli sakatlığı bulunan Fernando Muslera'nın yerine kaleci arayışları kapsamında gündemine Athletic Bilbao'dan Iago Herrerin'i almıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın İspanyol kaleci için kulübüyle anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haberin Devamı

La Razon'un haberine göre Galatasaray, Athletic Bilbao ile anlaşmaya vardı ve 2021'de sözleşmesi bitecek olan Herrerin, Galatasaray'a kiralanarak takımına veda edecek.

Athletic Bilbao Sportif Direktörü Rafael Alkorta da yakın dönemde yaptığı açıklamada, "Ocak ayında ayrılmak istedi çünkü mutlu değil. Bence Iago'ya çok haksızlık edildi. Şimdi yapmamız gereken bir teklif geldiğinde ayrılmasını kolaylaştırmaktır" demişti.

32 yaşındaki kaleci altyapısından yetiştiği Bilbao'da bu sezon sadece 9 maçta forma giyebilmişti.

SON DAKİKA | Galatasaray, Iago Herrerini kiralıyor

Tecrübeli kaleci anlaşma sonrasında ise sosyal medyadan Galatasaray'ı takip etmeye başlarken aslan dövmesinin de yer aldığı bir story paylaştı.

SON DAKİKA | Galatasaray, Iago Herrerini kiralıyor

YORUM YAZ