MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi! İspanya Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor! "Barcelona için bir tehdit"

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Mücadelenin yıldızı ise attığı 2 golle yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu oldu. Barcelona karşılaşmasıyla İspanyol basının yakından tanıdığı Kerem için ünlü gazete Marca övgü dolu sözler sarf etti.

Son dakika Galatasaray haberi! İspanya Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor! "Barcelona için bir tehdit"

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Cimbom sahasında Beşiktaş’ı 2-1'lik skorla yenerek bu sezon ilk defa derbi kazandı.

Haberin Devamı

KEREM ŞOV YAPTI

Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray’da 1-0 öne geçiren golü Kerem Aktürkoğlu attı. Mücadelenin 22. dakikasında sahneye çıkan Kerem, ceza sahası içinde Mustafa Muhammed’den aldığı pasta sol çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Maçın 32. dakikasında yine sahneye çıkan başarılı futbolcu, Muhammed’in sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde kafa vuruşuyla skoru 2-0’e getirdi.

Haberin Devamı

23 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki 8. golünü kaydetti. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarından 3 golü bulunan genç futbolcu toplamdaki gol sayısını 11’e çıkardı. Geçtiğimiz sezon oynadığı 29 resmi karşılaşmada 6 kez gol sevincini yaşayan Kerem, Beşiktaş maçında attığı 2 golle geçtiğimiz sezonki gol sayısını da geçmiş oldu. Karşılaşamaya 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu 81. dakikada yerini Ömer Bayram’a bıraktı.

FUTBOLCULAR GALİBİYETİ KUTLADI

Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevinç yaşadı. 90 dakikanın sona ermesinin ardından soyunma odasına giden futbolcular, taraftarların isteği üzerine sahaya geri döndü. Victor Nelsson taraftarlara 3'lü çektirirken, daha sonra beraber tezahüratlar yaptılar.

LYON İZLEDİ

Kerem Aktürkoğlu’nu izlemek için Avrupa kulüplerinin scout ekipleri Barcelona’ya gitmişlerdi. 0-0 biten maçın ardından bu hafta da Fransa ligi ekiplerinden Lyon’un scout şefi Bruno Cheyrou Kerem Aktürkoğlu, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz için NEF Stadyumundaydı.

Haberin Devamı

KEREM'DEN LYON CEVABI

Muhabirin "Lyon yetkilileri seni izlemeye geldi, ne söylemek istersin?" sorusuna Kerem Aktürkoğlu şu yanıtı verdi: "Lyon'un izlemesi güzel bir şey ama benim işim sahada. Galatasaray'a faydalı olmak ve iyi oynamak istiyorum. Bunlar güzel şeyler, tabii ki konuşulacak ama ben futboluma odaklanıyorum."

MARCA: KEREM POTTER AKTÜRKOĞLU,

Son dakika Galatasaray haberi İspanya Kerem Aktürkoğlunu konuşuyor Barcelona için bir tehdit

Kerem Aktürkoğlu’nun performansı ve attığı iki gol İspanyol Marca gazetesinde yer buldu. Gazete, manşetinde oyuncudan. ‘’Kerem ‘’Potter’’ Aktürkoğlu’’ diye bahsederken Perşembe günü İstanbul’da oynanacak UEFA Avrupa ligi son 16 turu rövanş maçında Aktürkoğlu’nu Barcelona için tehdit olarak yazdı.

Gazete haberin devamında Barcelona’nın evindeki 0-0 biten maçta Galatasaray’ın 7 numarasını kaleci Ter Stegen’e karşı en tehlikeli olan ve kaliteli oynayan oyuncu olarak gösterirken, Beşiktaş ile oynanan derbide Kerem’in iki golü ile takımına galibiyet getirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

XAVI YETENEĞİNE ŞAŞIRMIŞTI

Xavi açıklamasında, "Galatasaray, çok kompakt bir takım. Dome'nin adım adım kendi modelini inşa ettiğini gördüm. Bireysel olarak beni şaşırtan yetenekte oyuncuları var, Kerem Aktürkoğlu gibi... Galatasaray bize problemler çıkarabilecek kaliteye sahip. Bu nedenle topa sahip olduğumuzda onlara acı çektirmeliyiz." ifadelerini kullanmıştı.

MARCAO'DAM ÖVGÜ

Derbinin ardından Galatasaray’ın tecrübeli stoperi Marcao, sosyal medya hesabı üzerinden takım arkadaşları Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed’i etiketledi ve ‘’kelimelere gerek yok’’ yazarak tebrik etti.

Haberin Devamı

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Beşiktaş maçı öncesi bu sezon sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 41 maçta 9 gol 9 asistlik performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın en az 20 milyon euro bonservis geliri beklediği öne sürülürken, Lyon'un dışında Atletico Madrid'in de Kerem'i yakından takip ettiği belirtildi. (Skorer)

YORUM YAZ