MENÜ

Son dakika Galatasaray haberi! Fatih Terim'den Olimpiu Morutan açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rumen yıldız Olimpiu Morutan'ı çok beğendiğini açıkladı. 22 yaşındaki yıldızın çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayan Terim, ''O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez.'' dedi.

Son dakika Galatasaray haberi! Fatih Terim'den Olimpiu Morutan açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Terim, gündemlerinde olduğu iddia edilen Rumen yıldız Olimpiu Morutan ile ilgili de konuştu.

Haberin Devamı

Morutan'ı çok beğendiğini ve makul bir paraya Galatasaray'ın yok demeyeceğini vurgulayan Terim, şu ifadeleri kullandı:

''Morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan bir tanesi. O zevki de daha önce abileri burada verdi. Hagi, Popescu ve Ilie hala buradalar. Top ayağındayken herkesin mutlaka oynamasını isteyeceği bir oyuncu, gelişeceğini de düşünüyorum, ben de onu beğeniyorum.''

Haberin Devamı

Morutan ne demişti?

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile adının anılması hakkında konuşan Morutan, şu ifadeleri kullanmıştı: "Bonservisimin düşmesi için önceki maçlarda daha kötü oynadım. Şaka yapıyorum tabii. Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi elbette mutluluk verici. Cicaldau'yu transferi için tebrik etmek istiyorum, kendisine başarılar diliyorum"

Galatasaray 8 milyon Euro'ya kadar çıkıyor iddiası

Rumen basınında Galatasaray ile FCSB arasında pazarlıkların devam ettiği ve Galatasaray'ın genç oyuncuyla daha önceden el sıkıştığı ileri sürüldü. İddiaya göre, Becali bu transfere 10 milyon Euro karşılığında onay verecek. Ancak Sarı-Kırmızılılar maksimum 8 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. Aradaki farktan bağımsız olarak, görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği belirtiliyor.

YORUM YAZ