MENÜ

Son dakika Galatasaray gelişmesi... Olay yaratan Falcao iddiası: Gidecek!

Galatasaray haberi... Galatasaray'a geldiği günden bu yana sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Falcao'nun sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray'ın 3-1 yendiği Göztepe maçında da forma giyemeyen tecrübeli yıldızın adı transfer haberlerinde de yer alıyor. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Falcao'nun son durumuyla ilgili çok konuşulacak yorumlarda bulundu.

Süper Lig'de Galatasaray, evinde konuk ettiği Göztepe'yi 3-1 yendi. Galatasaray'ın yıldız ismi Falcao, Göztepe maçında forma giyemeyen isimler arasındaydı

Haberin Devamı

Galatasaray'a geldiği günden bu yana sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Falcao'nun sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini korurken transfer haberleri de gündemdeki yerini koruyor.

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Falcao'nun son durumuyla ilgili çok konuşulacak yorumlarda bulundu.

Falcao'nun ne zaman döneceği ile ilgili kimsenin hiçbir şey bilmemesine dikkat çeken Erman Özgür, "Levent hoca ya da Fatih hoca çıkıp 'şu zaman dönecek' demiyorsa bu işte başka bir iş var demektir. Herkesin tahmin ettiği bir şey; gidecek. Kendini riske atmak istemiyor belki de. Umarım yanılırım. Ama benim Falcao'dan pek fazla ümidim yok. Falcao'yu bir daha Galatasaray formasıyla izleyeceğimizi hiç sanmıyorum." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ