MENÜ

Son dakika... Galatasaray Fatih Terim'in sözleşmesini uzattı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi 2020-2021 yılının sonuna kadar uzatıldı. Mustafa Cengiz'in görev süresi boyunca Fatih Terim takımın başında olacak. Galatasaray anlaşmayı KAP'a bildirdi.

Son dakika... Galatasaray Fatih Terim'in sözleşmesini uzattı

Galatasaray, 22 Aralık 2017'de dördüncü kez takımın başına geçen deneyimli teknik adamın sözleşmesini uzatma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek döneminde 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan ve bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fatih Terim, 2020-2021 sezonunun sonuna kadar Galatasaray'ı çalıştıracak.

Haberin Devamı

Başkan Mustafa Cengiz'in görev süresinin sonuna kadar devam edecek sözleşme, 2020-2021 sezonunun sonunda son bulacak.

Galatasaray'da 17 kupa kazanan Fatih Terim, 302 maçta 198 galibiyet, 65 beraberlik, 39 mağlubiyet aldı. Terimli Galatasaray, 647 gol atarken kalesinde 277 gol gördü.

Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray, Fatih Terim'le sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüze ve Türk futboluna tarihi başarılar kazandırmış olan kıymetli teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile 2018-2019 sezonunu takip eden iki sezon ve 3 yıl uzatma opsiyonlu olmak üzere yeni bir sözleşme imzalanmıştır.

Şirket Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin katıldığı ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen görüşmeler neticesinde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir.

Haberin Devamı

Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.

YORUM YAZ