MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray Falcao transferini açıkladı

Galatasaray-Falcao flörtünde son dakika... Galatasaray, yılan hikayesine dönen Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılı kulüp, Kolombiyalı golcüyle görüşmelere başlandığı yönündeki KAP bildirimini dün gece saatlerinde yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, bugün özel uçakla ailesiyle beraber bugün İstanbul'a gelecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.

SON DAKİKA! Galatasaray Falcao transferini açıkladı

Sarı-Kırmızılı camianın transfer gündemini yaklaşık 2 aydır meşgul eden Radamel Falcao operasyonunda mutlu son... Birkaç gündür Fransa’da üs kuran Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve idari menacer Şükrü Hanedar’ın, sonunda Monaco kulübünü ikna etti. Dün gece saatlerinde KAP bildirimi yapılırken, Falcao’nun bugün Türkiye’ye gelerek Galatasaray’la resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bugün havalimanına akın edip Falcao’yu görkemli bir şekilde karşılayacak. ultrAslan'ın Falcao'ya dev bir karşılama yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Galatasaray, Falcao transferini günler öncesinde hazırlanan özel video ile duyuracak.

Haberin Devamı

Falcao, öğlen saatlerinde Galatasaray 2’nci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile birlikte özel uçakla İstanbul’a gelcecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLADI

Galatasaray, Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao'nun transferi için oyuncunun kulübü Monaco ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Yakup Çınar / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ