MENÜ

Son dakika | Galatasaray, Domenec Torrent'i resmen açıkladı!

Son dakika haberi... Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi resmen başladı. Sarı Kırmızılı ekip, İspanyol teknik adamın takımın başına getirildiğini açıkladı. Torrent'in yardımcılıklarını ise Jordi Guerrero ve Jordi Gris Vila'nın yapacağı duyuruldu.

Son dakika | Galatasaray, Domenec Torrent'i resmen açıkladı!

Galatasaray'da Fatih Terim'den boşalan koltuğa resmen Domenec Torrent oturdu. Sarı Kırmızılı ekip, Salı günü İstanbul'a ve gelen takımla çalışmalara başlayan İspanyol teknik adamla sözleşme imzalandığını açıkladı. Torrent'in yardımcılıklarını ise Jordi Guerrero ve Jordi Gris Vila'nın yapacağı duyuruldu. Torrent, ligde pazar günü oynanacak Hatayspor maçıyla ilk kez Galatasaray'ın başında yer alacak.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Galatasaray Futbol A Takımı'nın yeni teknik direktörü Domenec Torrent ve yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşmelerini imzaladı.'' ifadeleri kullanıldı.

Son dakika | Galatasaray, Domenec Torrenti resmen açıkladı

'Galatasaray, çok büyük bir takım'

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan 59 yaşındaki teknik direktör, Galatasaray'la büyük işler başaracağına inandığını vurguladı, ''Galatasaray, çok büyük bir takım. Dört yıldızı kazanan ilk ve tek takım. Aynı zamanda Avrupa'da şampiyonluk kazanan tek takım. Ben bu takımla gerçekten büyük işler başaracağıma inanıyorum.'' diye konuştu.

Son dakika | Galatasaray, Domenec Torrenti resmen açıkladı

YORUM YAZ