MENÜ

Son dakika! Galatasaray, Belotti ile ilgileniyor

Transferde atağa geçen Galatasaray'dan flaş hamleler gelmeye devam ediyor. Lucas Torreira ve Dries Mertens'i kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, iki oyuncuyu da İstanbul'a getiriyor. Yıldız avına devam eden Sarı Kırmızılı ekibin İtalyan golcü Andrea Belotti ile de ilgilendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Galatasaray, Belotti ile ilgileniyor

Süper Lig'de maçlar başladı ancak transfer de bir yandan son sürat devam ediyor. Son olarak Lucas Torreira ile Dries Mertens transferlerinde mutlu sona ulaşan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yıldız avına devam eden Sarı Kırmızılı ekibin bonservisi elinde olan 28 yaşındaki İtalyan golcü Andrea Belotti ile de ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer komitesinin bir süredir yıldız futbolcu ile görüşme halinde olduğu öğrenilirken, yapılan teklifin de 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon Euro maaş önerildiği ortaya çıktı. Yıldız futbolcuyla Roma ve Valencia da yakından ilgileniyor.

Aslan'ın planı

Yapılan teklifin ardından Belotti'nin yakın zamanda cevabını Galatasaray'a ileteceği bildirildi. İtalyan golcünün alternatifi olarak ise Alexis Sanchez belirlendi. Yıldız futbolcu için de teklif iletildi. Bugün Lucas Torreira ve Dries Mertens için yapılacak olan karşılamanın video görüntülerinin teklif yapılan isimlere izletilmesi de ayrıca planlanıyor.

Yakup Çınar / Fanatik.com.tr Özel

YORUM YAZ