MENÜ

SON DAKİKA! Galatasaray açıkladı! Ryan Donk'tan büyük indirim...

Son dakika haberi. Galatasaray, Ryan Donk ile yeniden anlaşmaya vardığını açıkladı. Ryan Donk, 1 milyon 895 bin euro olan garanti ücretini, Galatasaray ile imzaladığı yeni sözleşme sonrasında 515 bin 750 euroya düşürdü.

SON DAKİKA! Galatasaray açıkladı! Ryan Donk'tan büyük indirim...

Galatasaray'daki geleceği merakla beklenen Ryan Donk'ta son dakika gelişmesi. Galatasaray'dan 1 milyon 895 bin euro kazanan Donk, sözleşmesinin revize edilmesini onayladı. Sarı Kırmızılı ekip, Ryan Donk’un sözleşmesinin 515 bin 750 euro karşılığında 1 yıllığına uzatıldığını borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, ''Profesyonel Futbolcumuz Ryan Henk Donk'un sözleşmesi 2020-2021 futbol sezonu için uzatılmıştır. Buna göre Futbolcuya 2020-2021 sezonu için net 515.750 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.'' ifadeleri kullanıldı.

1 yıllık sözleşmeye imza atan Ryan Donk ise "Takımdan olmaktan dolayı çok mutluyum. Gelecek sezon da bütün çalışma arkadaşlarımla, kulüp çalışanlarıyla, yöneticilerle birlikte 1 sezon daha geçireceğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Donk taraftarlara, "Taraftarlarımız bizle olmasa bile bizi destekliyorlar. Kendilerine dikkat etsinler bizi desteklemeye devam etsinler" mesajını gönderdi.

YORUM YAZ