MENÜ

Son dakika | Fransa'nın kararı sonrası Novak Djokovic'e Roland Garros yolu da kapandı!

Son dakika haberi... Dünya erkekler tenisinin 1 numarası Novak Djokovic, aşı olmama tercihinin sonucunda Avustralya Açık'a katılma hakkını ülkeden sınır edilerek kaybederken Fransa'da alınan yeni kararlarla Roland Garros'ta da mücadele etme şansını yitirmiş gibi gözüküyor.

Son dakika | Fransa'nın kararı sonrası Novak Djokovic'e Roland Garros yolu da kapandı!

Aşı olmama tercihinin yarattığı sonuçlar kapsamında Avustralya Açık'a katılma şansını ülkeden sınır dışı edilerek kaybeden Novak Djokovic, bu kez Fransa'da aynı tehlikeyi yaşayabilir. Fransa'da aşı kartının uygulanmaya başlaması ile ülke dışından gelen sporcuları da kapsayacak şekilde bir spor alanına giriş için aşılı olmak gerekecek.

Haberin Devamı

Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu da spor müsabakaları için geçerli durumu onaylarken ülke dışından gelen sporcuların da bu uygulamayla karşı karşıya kalacakları belirtildi.

Mayıs ayının ikinci yarısında oynanacak Roland Garros için henüz vakit ve süreçte farklı gelişmeler yaşanabilme ihtimali olsa da mevcut durumda Novak Djokovic'in Fransa'da bir turnuvaya katılma şansı bulunmuyor. Benzer kararların Wimbledon ve Amerika Açık için de alınması ihtimali gündemdeyken Novak Djokovic'in nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

YORUM YAZ