MENÜ

SON DAKİKA! Fernando Muslera isyan etti: Bizim canımız yok mu?

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Beşiktaş derbisinin ardından isyan etti. 'Utanç verici bir gece yaşadık' diyerek sözlerine başlayan Muslera, maçların ertelenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi ve ''Dünyanın içinde olduğu bir sağlık durumu var. Bizim canımız yok mu? Tamam taraftarsız oynadık ama burada bulunan herkes riskteydi." dedi.

SON DAKİKA! Fernando Muslera isyan etti: Bizim canımız yok mu?

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Corona virüsü salgını nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelenin ardından Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, futbolu bir kenara bıraktı.

Haberin Devamı

Dünyayı derinden etkileyen corona virüsü salgınına dikkat çeken Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi ve kaptanı, “Utanç verici bir gece yaşadık, futbolun konuşulacak bir durumu yok. Taraftarsız oynama kararı alındı, bizim canımız yok mu? Rakip takım, çalışanlar, hepsi riskin içinde. Taraftarın gelmediği bir yerde, bu maç niye oynanıyor? Yapılan hem bize hem de taraftarlara saygısızlık. Taraftarlar bugünü bekliyor, maça gelebilmek için para biriktiriyor. Avrupa’da tüm maçlar ertelenmişken biz neden maça çıkıyoruz? Bunu anlamakta gerçekten büyük zorluk çekiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ