MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber!

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan futbolculardan iyi haber. 17 Ekim’de oynanacak kritik Trabzonspor deplasmanında İrfan Can dışındaki tüm futbolcularını oynatabilecek olan sarı lacivertliler, bu oyuncunun da iyileşmesiyle 24 Ekim’deki Alanyaspor maçında tam kadro sahada yer alacak.

Son dakika | Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber!

Milli maç arası nedeniyle Perşembe günü 18.00’e kadar izinli olan Fenerbahçe’de Sosa, Tisserand ve Nazım’ın Trabzon deplasmanında forma giyecek seviyeye gelmesi, İrfan Can’ın da bir sonraki hafta oynanacak Aytemiz Alanya maçında sahada olması bekleniyor.

Haberin Devamı

SOSA, TISSERAND VE NAMIZ YETİŞİYOR

Alt adale sertleşmesi nedeniyle sadece ilk 3 maçta forma giyebilen Jose Sosa, Süper Ligde 5 maç Avrupa Liginde ise 2 maç kaçırmıştı. Milli arada yeniden takıma dönüp formasına kavuşması beklenen Arjantinli yıldız için bu milli ara, tam anlamıyla ilaç gibi gelecek.

Ligin 4. Haftasında oynanan Sivasspor maçının 22. Dakikasında sakatlanarak çıkan ve ligde 4, Avrupa Ligi’nde 2 maçı kaçıran Marcel Tisserand’ın da milli aradan sonra onanacak Trabzon deplasmanında Vitor Pereira’nın görev vermesi halinde sahada olması bekleniyor.

Formaya hasret kalan bir diğer isim Nazım Sangare’de sakatlığı nedeniyle 5 lig 2 de Avrupa ligi maçı kaçırmıştı. Sakatlıktan kurtulsa da maç eksikliği nedeniyle Vitor Pereira’nın son Kasımpaşa karşısında kadroya almadığı milli oyuncu, Trabzon maçında oynamaya hazır durumda kadroda olacak.

Haberin Devamı

Sezonun en şanssız isimlerinden biri olan ve ligin ilk maçında 90 dakika forma giydikten sonra yaşadığı uyluk sakatlığı nedeniyle 2 maç oynayamayan, İrfan Can Kahveci, Helsinki maçının 55. Dakikasında aynı sakatlığının nüksetmesi üzerine ligde son 5 maçı, Avrupa liginde de 2 maçı kaçırmıştı. İrfan Can Kahveci’nin Trabzon maçına yetişeme ihtimali zor. Sağlık ekibi İrfan Can’ı Alanya veya 11. hafta oynanacak Konya deplasmanında oynayacak seviyeye getirmesi bekliniyor.

PEREiRA’NIN SEÇENEKLERi ÇOĞALACAK

14 günlük arada tedavilerini tamamlayıp, antrenman eksiklerini giderme fırsatı bulacak oyuncuların dönmesiyle birlikte teknik direktör Vitor Pereira’nın eli bir hayli rahatlayacak. Sosa ve İrfan Can’la orta saha, Tisserand ve Nazım ile defanstaki alternatiflerin sayısı artacak

YORUM YAZ