MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe'ye kötü haber! İsmail Kartal açıkladı: Üstüne basamıyor, yürüyemiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçında sedyeyle kenara alınan Filip Novak'ın sakatlığının çok ciddi olduğunu belirtti, ''Üstüne basamıyor, yürüyemiyor. Ciddi bir sakatlığı var. İnşallah bir an önce toparlar ve aramıza döner." dedi.

Son dakika | Fenerbahçe'ye kötü haber! İsmail Kartal açıkladı: Üstüne basamıyor, yürüyemiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-1 berabere kaldıkları Sivasspor maçının ardından Filip Novak'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, 55. dakikada sakatlanan ve yerini Dimitrios Pelkas'a bırakan yıldız sol bekinin durumunun ciddi olduğunu aktardı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

'Üstüne basamıyor, yürüyemiyor'

Novak'ın yürümekte zorluk çektiğini dile getiren Kartal, ''Durumu çok ciddiymiş. Doktorun ilk söylediği şey bu. Üstüne basamıyor, yürüyemiyor. Ciddi bir sakatlığı var. İnşallah bir an önce toparlar ve aramıza döner. Başkanımızla görüşüp o bölgeye bir transfer yapacağız. Belki de olmayacak ama bakalım, bilemiyorum" dedi.

Son dakika | Fenerbahçeye kötü haber İsmail Kartal açıkladı: Üstüne basamıyor, yürüyemiyor

Sivasspor maçında sakatlanan Novak, sedye ile oyun alanının dışına alındı.

23 maça çıktı

Çekyalı oyuncunun sağlık durumu, çekilecek MR'ın ardından belli olacak. Haziran 2023'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon Sarı Lacivertli formayla çıktığı 23 maçta, 2 gol, 2 asistle skora katkı sağladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ