MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriç'e Lazio kancası

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin sezon başında Galatasaray'la girdiği transfer yarışından galip gelerek kadrosuna kattığı Vedat Muriç, sergilediği performansla Avrupa'nın göz hapsine girmişti. İtalyan medyası, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanması beklenen Lazio'nun Vedat Muriç transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını duyurdu.

SON DAKİKA! Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriç'e Lazio kancası

Fenerbahçe son dakika transfer haberi. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'la girdiği transfer yarışından galip ayrılıp, Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Kosovalı golcü Vedat Muriç, gösterdiği performansla nokta atışı olduğunu belli etmişti.

Haberin Devamı

Premier Lig ekipleri Tottenham ve Burnley’in takip ettiği Vedat Muriç için son olarak İtalya’da şampiyonluk kovalayan Lazio devreye girdi. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Çizme ekibi, kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Haberde Muriç'in Seria A'da oynamak istediği ve büyük bir sıçrama yapmaya hazır olduğu ifade edildi.

20 milyon euro

Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı ve bu bedelden aşağıya yıldız golcüyü satmayı düşünmedikleri kaydedildi.

Şu an takıma para kazandıracak ender isimlerden birinin Vedat Muriç olacağı konuşuluyor. Dolayısıyla Fenerbahçe yönetimi Lazio’nun oluşan ilgisini ve olası bir transfer fırsatını en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyor. 25 yaşındaki forvet, birçok kulübün scoutu tarafından da izleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 28 maça çıkan 25 yaşındaki forvet, toplam 15 gol attı, 5 asist yaptı.

Kosova formasıyla da 6 maçta 4 gol, 2 asistle oynayan Muriç'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

YORUM YAZ