MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin Kayserispor kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik...

Fenerbahçe son dakika haberi... Süper Lig'in 42. ve son haftasında Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu. Sarı Lacivertli ekipte sakatlıkları sona eren Altay Bayındır ile Nazım Sangare kadroda yer aldı. Kart cezalısı Gökhan Gönül ve Sivasspor maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci kadroya dahil edilmedi. Mesut Özil ve Sadık Çiftpınar da Kayseri deplasmanında olmayacak isimler.

SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin Kayserispor kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik...

Süper Lig'in 42. ve son haftasında Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu. Sarı Lacivertli ekipte sakatlıkları sona eren Altay Bayındır ile Nazım Sangare kadroda yer aldı. Hafta içi takımla çalışmalara başlayan Sadık Çiftpınar ise maç kadrosunda kendisine yer bulamadı.

Haberin Devamı

Kart cezalısı Gökhan Gönül'ün yanı sıra Sivasspor maçında sakatlanan İrfan Can Kahveci maç kadrosuna dahil edilmedi. Adale ağrısı bulunan Sarı Laciverli ekibin solak yıldızı Mesut Özil de Kayseri deplasmanında forma giyemeyecek olan bir başka isim.

Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe, son haftaya Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından 3. sırada giriyor. Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için Kayserispor’u yenmesi ve rakipleri Beşiktaş ile Galatasaray’ın mücadelelerini kaybetmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Altay Bayındır, Harun Tekin, Osman Ertuğrul Çetin, Nazım Sangare, Caner Erkin, Filip Novak, Mauricio Lemos, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Attila Szalai, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Arda Güler, Sinan Gümüş, Dimitris Pelkas, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Enner Valencia, Mame Thiam, Mbwana Samatta, Papiss Cisse.

SON DAKİKA | Fenerbahçenin Kayserispor kamp kadrosu belli oldu 4 eksik...

YORUM YAZ