MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'nin gündemindeki Emre Mor için Trabzonspor devreye girdi

Süper Lig'de yeni sezon öncesi takımlar kadrolarını güçlendirmeye çalışırken, zaman zaman da transfer savaşlarına şahitlik ediyoruz. Özellikle geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan yerli futbolcular için 4 Büyükler devrede. Abdülkerim Bardakcı'nın ardından yaşanan rekabetin ardından bu kez de gözler Emre Mor'a çevrildi. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı başarılı futbolcu için Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Fenerbahçe'nin gündemindeki Emre Mor için Trabzonspor devreye girdi

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıkları öncesi transfer hareketliliği yaşanıyor. Özellikle geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan yerli futbolcular için 4 Büyükler devrede. Abdülkerim Bardakcı'nın ardından yaşanan rekabetin ardından bu kez de gözler Emre Mor'a çevrildi. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı başarılı futbolcu için Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Takas artı para formülü

61Saat'in haberine göre; Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Karagümrük’e geçtiğimiz hafta imza atan Andrea Pirlo, Trabzonspor’un gözden çıkardığı Gervinho’ya talip oldu. Oyuncu için Trabzonspor ile görüşen Karagümrük'lü yöneticiler bu talebi Trabzonspor’a iletirken Bordo Mavili kulüp farklı bir yöntem izleyerek, Gervinho’ya karşılık Emre Mor’u talep ettiği öğrenildi.

Gervinho’ya karşılık bir miktar da para teklif eden Trabzonspor’un bu talebi Karagümrük tarafından değerlendirmeye alındığı öğrenildi. Oyuncu ile Fenerbahçe’nin ciddi şekilde ilgilendiği bilinirken Emre’nin menajeri Trabzonspor iddialarını doğruladı.

YORUM YAZ