MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe'nin açıklaması sonrası Burak Yılmaz'dan flaş hamle

Fenerbahçe son dakika haberi... Fenerbahçe Kulübü, Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu, yıldız golcüden flaş bir hamle geldi. Lille'de harika bir sezon geçiren Burak, FANATİK'in Twitter'dan konu ile ilgili yaptığı paylaşımı beğendi. Tecrübeli forvetin bu hamlesi, Fenerbahçe'nin ardından kendisinin de transfer iddialarını yalanlaması olarak yorumlandı.

SON DAKİKA! Fenerbahçe'nin açıklaması sonrası Burak Yılmaz'dan flaş hamle

Milli Takım ve Lille formasıyla harika bir sezon geçiren Burak Yılmaz ile ilgili son dakika gelişmesi... Fenerbahçe Kulübü, Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu, yıldız golcüden bu yalanlamayı destekleyen bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin ardından Burak Yılmaz...

Twitter'da 1.330.462 takipçisi bulunan ve takip ettiği 5 hesaptan birisi FANATİK olan yıldız forvet, kendisi ile ilgili paylaşılan yalanlama gönderisini beğendi. Burak Yılmaz'ın bu hamlesi, Fenerbahçe'nin ardından kendisinin de transfer iddialarını yalanlaması olarak yorumlandı.

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA Fenerbahçenin açıklaması sonrası Burak Yılmazdan flaş hamle

Ligue 1'e damga vuruyor!

75 puanlı PSG ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışı veren 76 puanlı Lille, son 3 haftada Lens, Saint-Etienne ve Angers ile karşı karşıya gelecek. Burak Yılmaz, bu sezon 13. gol atarken; 2019-2020’de PSG formasıyla 15 gol atan Mevlüt Erdinç’ten bu yana Ligue 1'de en çok gol sayısına ulaşan Türk futbolcu oldu.

Haberin Devamı

LIGUE 1 PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA Fenerbahçenin açıklaması sonrası Burak Yılmazdan flaş hamle

Sezon başı Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, Ligue 1'de çıktığı 25 maçta 13 gol, 5 asistle skora katkı sağladı.

YORUM YAZ