MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Hatırlanacağı üzere Ersun Yanal, Kasımpaşa mücadelesinde gözlerini sık sık kaşımış, maç sonunda soyunma odasında göz damlası tedavisi uygulanmıştı.

Son dakika! Fenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması

Fenerbahçe, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sarı Lacivertliler'in son oynanan Kasımpaşa maçında tecrübeli teknik adamın sık sık gözlerini ovuşturduğu ve zaman zaman ağrı çektiği gözlendi. Yanal'ın bu ağrsına daha fazla dayanamayacağı ve milli aranın da denk gelmesiyle Fenerbahçe doktorları tecrübeli teknik adamın bu sorununa çözüm olmak için harekete geçti. Ersun Yanal başarılı bir göz operasyonu geçirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, geçirdiği küçük çaptaki göz operasyonu nedeniyle birkaç gün istirahat edecektir. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'a geçmiş olsun dileriz.

Hatırlanacağı üzere Ersun Yanal, Kasımpaşa mücadelesinde gözlerini sık sık kaşımış, maç sonunda soyunma odasında göz damlası tedavisi uygulanmıştı.

YORUM YAZ