MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe'den 2. kez Jorge Jesus seferi

Fenerbahçe yeni sezona Jorge Jesus ile başlamaya niyetli. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, daha önce 2 kez görüştüğü Jorge Jesus için Beşiktaş derbisi sonrası yine Portekiz'e gidecek. Jorge Jesus'un bu toplantıda kararını açıklaması bekleniyor.

Son dakika! Fenerbahçe'den 2. kez Jorge Jesus seferi

Fenerbahçe sezon sona ermeden teknik direktörlük meselesini çözmeyi hedefliyor. Daha önce Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları basına yansıyan Başkan Ali Koç'un Beşiktaş ile oynanacak derbi maçın ardından Portekiz'e giderek Jesus ve ekibiyle masaya oturacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Daha önce Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yaptığı görüşmenin fotoğrafları basına yansıyan Başkan Ali Koç'un Beşiktaş ile oynanacak derbi maçın ardından Portekiz'e giderek Jesus ve ekibiyle masaya oturacağı öğrenildi. Takvim'in haberine göre; Bu toplantıda tecrübeli hoca, son kararını iletecek. Bu kritik görüşmeden olumlu karar çıkarsa Portekizli teknik adam kalabalık bir ekiple Fenerbahçe'ye gelecek.

Gelen bilgilere göre yıllık toplam maliyetin 7.5 milyon Euro'yu bulabileceği ifade ediliyor. Sözleşmenin süresi ise 3 yıl olarak öngörülüyor. Sosyal medyada ise Sarı-Lacivertli taraftarlar hoca konusunda adeta ikiye bölünmüş durumdalar.

Fenerbahçeli maçlarda İsmail Kartal'a sevgi gösterisinde bulunup takımda kalmasını isterken ve sanal alemde de destek verirken, bir grup taraftar Twitter'da "#JesusFenerbahçe'ye" hashtagi açtı. Bu etiket kısa sırada Twitter'da üst sıralara yükseldi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ