MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Muriç'in yerine Sporar iddiası

Son dakika haberi... Golcüsü Vedat Muriç'i Lazio'ya satan Fenerbahçe'nin, Sporting forması Andraz Sporar ile ilgilendiği iddia edilirken transferin 20 milyon Euro'nun dahi yetersiz kalacağı bonservis maliyeti nedeniyle gerçekleşmesinin zor olduğu da aktarıldı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Muriç'in yerine Sporar iddiası

Yıldız golcüsü Vedat Muriç'i Lazio'ya satan Fenerbahçe, yerine bir forvet almak adına arayışlarını sürdürürken Sporting forması giyen Andraz Sporar'ın gündemde olduğu aktarıldı. Portekiz basınından A Bola, Fenerbahçe'nin Vedat Muriç sonrası oluşacak boşluğu Sporar ile doldurmayı planladığını belirtti.

Haberin Devamı

Muriç transferinden kazanılan tutarın Sporar'da kullanılabileceği belirtilse de gazete, 20 milyon Euro'nun dahi bu transfer adına yeterli olmayacağını aktardı. Sporting ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sporar'ın 60 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi olduğuna ve Portekiz ekibinin onu ucuza bırakmak istemediğine değinildi.

Geride kalan sezonun devre arasında Slovan Bratislava'dan 6 milyon Euro'ya transfer edilen Sloven forvet, Portekiz ekibindeki performansıyla kısa sürede takımın değişilmezi haline gelmişti. Slovan Bratislava döneminde ismi Galatasaray ile de anılan Sporar'ın Sporting'den düşük bir bonservis ile ayrılması beklenmiyor.

YORUM YAZ