MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Mevlüt Erdinç'in sözleşmesi feshedildi

Son dakika haberi...Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek adına transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan takımdan ayrılacak isimler adına da çalışmalar yürütürken geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan forvet Mevlüt Erdinç'in sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Fenerbahçe'den ayrılan Mevlüt Erdinç, Fatih Karagümrük ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Mevlüt Erdinç'in sözleşmesi feshedildi

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe'de gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrilmişti. Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ve takımdan ayrılması beklenen isimlerden Mevlüt Erdinç ile yollar ayrıldı. 33 yaşındaki forvetin sözleşmesi feshedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncularından Mevlüt Erdinç ile yollarımız karşılıklı anlaşma sağlanarak ayrılmıştır. Futbolcumuza bugüne kadar formamıza verdiği hizmetler için teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Karagümrük ile anlaştı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Antalyaspor'dan kadrosuna kattığı 33 yaşındaki Mevlüt Erdinç ile yolar ayrıldı. Sarı-lacivertli kulübün sözleşmesini feshettiği Mevlüt Erdinç, Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı. Mevlüt Erdinç'in Karagümrük ile 2 yıllık anlaşmaya imza attı. Karagümrük transferi resmen açıkladı

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli forma ile ligde 12, kupada ise 7 maçta görev alan tecrübeli golcü, 4 gol atma başarısı gösterdi. Mevlüt bu gollerin tamamını Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetti.

YORUM YAZ